Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Проєкт «Молодіжний обмін національної програми «ВІДНОВА:UA.» в Глибочицькій ТГ

Дата: 20.07.2023 17:37
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

В рамках проєкту «Молодіжний обмін національної програми «ВІДНОВА:UA.» завершилось облаштування одного з приміщень Левківської публічної бібліотеки, на базі якої функціонує молодіжний простір «Левків вперед». З 9 по 15 липня даний проєкт реалізовано громадською організацією «Студентський клуб» спільно з Глибочицькою сільською радою. Дана програма впроваджується Міністерством молоді та спорту України, Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно.

Цікавими та насиченими були п’ять днів не лише 30 учасників проєкту, а й учасників молодіжного простору Левківського старостинського округу «Lib.Club», який створений за ініціативою начальника Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради Г.М. Войтенко у 2022 році.

Регіональна ідентичність познайомила молодих людей зі всієї України з Глибочицькою громадою, її молоддю та керівництвом.

Частина приміщення Левківської публічної бібліотеки вже активно використовувалась місцевою молоддю, і фактично була місцем їх постійних зібрань та різного роду активностей, а також виконувала функцію молодіжного простору.

Після оновлення приміщення учасниками проєкту «ВІДНОВА:UA.» – це справжній молодіжний хаб у Глибочицькій громаді!!!

Крім цього на території Левківського будинку культури було створено «Автомістечко», де діти разом з батьками зможуть у будь-який час в ігровій формі вчити правила дорожнього руху.

Дякуємо за співпрацю!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь