A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

НОВЕ БУДІВНИЦТВО НА ТЕРИТОРІЇ ГЛИБОЧИЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 14.07.2023 15:40
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

На власній земельній ділянці, розташованій поблизу траси Київ – Чоп, ТОВ Агроструктура провели презентацію нового проекту. Підприємством протягом року планується збудувати сервісний центр для ремонту і технічного обслуговування сільськогосподарських машин і устаткування на площі близько 2000 м2.

Компанія займається постачанням комбайнів, тракторів, навантажувачів, машин для внесення мінеральних добрив та іншої сільськогосподарської техніки провідних світових виробників, а також гарантійним та післягарантійним ремонтом.

Під час виступу генеральний директор товариства, Завада Михайло Вікторович, розповів про те, як народжувалася ідея створення потужного майданчика саме у нашому регіоні. Поділився позитивними емоціями стосовно швидкого реагування на пропозиції з боку влади. Відмітив дієвість та прозорість Глибочицької сільської ради у вирішенні даних питань.

Звернув увагу пан Михайло і на те, що усі робочі місця ТОВ Агроструктура є офіційними. А це – податки, які дають змогу громаді розвиватися.

Беручи до уваги те, що у країні продовжується воєнний стан, будівництво такого потужного центру є ще одним підтвердженням того, що Україна була, є і буде!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь