A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ВідНова:UA в Глибочицькій громаді

Дата: 11.07.2023 16:55
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Сьогодні до сільської ради завітали учасники Національної програми залучення молоді до віднови країни ВідНова:UA. (Посилання на сторінку у мережі Фейсбук – https://www.facebook.com/vidnova.ukraine)

Програма впроваджено Міністерством молоді та спорту України, Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно.

Проект в нашій громаді триває з 9 по 15 липня. Учасники проекту працюють над відновленням бібліотеки села Левків для розміщення Молодіжного простору.

Молоді люди віком від 15 до 30 років познайомилися з керівниками відділів апарату сільської ради. Дізналися про конкретні обов’язки, які покладені на кожного з них. Діалог відбувався легко і невимушено. Звучало багато влучних, доцільних питань, які показували зацікавленість та обізнаність гостей. Працівники місцевого самоврядування з радістю ділилися досвідом втілення задумів громади у реальні досягнення.

На жаль, звуки повітряної тривоги не дали змоги заслухати усіх присутніх. Але учасники розійшлися задоволені результатами зустрічі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь