Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ЗМІЦНЕННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ: НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я ТА ПСИХОСОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ

Дата: 11.07.2023 13:10
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Міністерство освіти і науки України за підтримки ЮНЕСКО та уряду Японії запроваджує курс підвищення кваліфікації практичних психологів закладів освіти з питань психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в умовах збройного конфлікту.

Навчання в межах програми «Зміцнення потенціалу практичних психологів закладів освіти» стартувало 10 липня 2023 року і проходитиме у два етапи.

Перший етап передбачає підготовку тренерів, які після успішного його завершення отримають відповідний сертифікат. На другому етапі сертифіковані тренери координуватимуть навчання приблизно 15 000 практичних психологів закладів освіти з усієї України. Навчання здійснюватиметься в онлайн-форматі за підтримки видавництва «Ранок».

Практичні психологи матимуть змогу опанувати нові навички, поділитися власним досвідом, дізнатися про інструменти й матеріали, передбачені міжнародними стандартами, що сприятиме посиленню їхньої спроможності ефективно реагувати на виклики сьогодення.

Бажаємо всім успішного навчання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь