Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДЛЯ ДОШКІЛЛЯ

Дата: 03.07.2023 14:20
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Міністерство освіти і науки інформує, що з метою об’єднання зусиль для забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні з 3 до 6 липня 2023 року відбудеться Всеукраїнський тиждень безпеки, який реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація працівників дошкільної освіти» у межах проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ для підтримки сімей із дітьми, які постраждали від війни.

До участі у заході запрошують керівників, педагогів закладів дошкільної освіти, батьків, викладачів закладів вищої освіти, представників органів управління освітою, методичних служб, ІППО, засновників.

Участь у заході безкоштовна, всі охочі зможуть отримати сертифікат.

Захід відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та Державної установи «Український інститут розвитку освіти».

Докладніше про захід можна ознайомитися за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь