Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

З нагоди відзначення державного свята Дня Конституції України відбувся турнір з футболу серед юнаків 2013-2014 року народження

Дата: 29.06.2023 10:32
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

З метою популяризації дитячо-юнацького футболу, зміцнення здоров’я дітей засобами фізичної культури і спорту та з нагоди відзначення державного свята Дня Конституції України 28 червня 2023 року на міні-футбольному полі Глибочицького ліцею відбувся турнір з футболу серед юнаків 2013-2014 року народження. У змаганнях брали участь збірні команди юнаків:

  • ФК «Фортуна»  з смт. Андрушівка,
  • ДЮСШ з смт. Новогуйвинське,
  • СК м.Бердичева,
  • «Fireball» з м.Бердичева,
  • Stone Town  м. Коростишева,
  • ФК «Чайка» Глибочицького ліцею Глибочицької сільської ради.

Розпочалися змагання з урочистої частини.

Із вітальним словом до учасників звернувся Глибочицький сільський голова Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ, привітавши всіх присутніх з державним святом - Днем Конституції України та побажав перемоги найсильнішій команді юних футболістів. 

Слова вітань до учасників зібрання висловила і Ганна ВОЙТЕНКО, начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради, яка наголосила, що саме гра, єднає мільйони людей, і в сьогоднішніх реаліях це вкрай важливо.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять воїнів-захисників, які віддали своє життя за незалежність нашої України та дітей, які безневинно загинули від агресії рф. Згадали і тих, хто зараз боронить нашу землю, і завдячуючи кому, відбуваються спортивні змагання різного масштабу, в яких беруть активну участь наші діти.

І розпочалася захоплююча,  безкомпромісна боротьба за перемогу! Тактичні здібності та витривалість учасників - це те, що супроводжувало ігри турніру. 

Кожна гра проходила в запеклій боротьбі при дружній атмосфері та підтримці вболівальників. Були моменти радості, а також і розчарування. Але кожна команда заслуговує на похвалу, всі учасники команд гідно відстоювали честь своєї команди.

 За результатами проведених матчів визначилась команда-чемпіон та призери дитячо-юнацького турніру.

Перемогу здобула команда ФК «Чайка» Глибочицького ліцею Глибочицької сільської ради, срібло у команди  ФК «Фортуна»  з смт. Андрушівка, бронзу вибороли футболісти ДЮСШ з смт. Новогуйвинське.

Переможці та призери були нагороджені Кубками та медалями!!!

Вітаємо переможців футбольного турніру!!! Дякуємо учасникам змагань!!!

Зичимо нових перемог у іграх різних рівнів та постійного вдосконалення своєї майстерності!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь