Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

З нагоди відзначення державного свята Дня Конституції України відбувся турнір з футболу серед юнаків 2013-2014 року народження

Дата: 29.06.2023 10:32
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

З метою популяризації дитячо-юнацького футболу, зміцнення здоров’я дітей засобами фізичної культури і спорту та з нагоди відзначення державного свята Дня Конституції України 28 червня 2023 року на міні-футбольному полі Глибочицького ліцею відбувся турнір з футболу серед юнаків 2013-2014 року народження. У змаганнях брали участь збірні команди юнаків:

  • ФК «Фортуна»  з смт. Андрушівка,
  • ДЮСШ з смт. Новогуйвинське,
  • СК м.Бердичева,
  • «Fireball» з м.Бердичева,
  • Stone Town  м. Коростишева,
  • ФК «Чайка» Глибочицького ліцею Глибочицької сільської ради.

Розпочалися змагання з урочистої частини.

Із вітальним словом до учасників звернувся Глибочицький сільський голова Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ, привітавши всіх присутніх з державним святом - Днем Конституції України та побажав перемоги найсильнішій команді юних футболістів. 

Слова вітань до учасників зібрання висловила і Ганна ВОЙТЕНКО, начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради, яка наголосила, що саме гра, єднає мільйони людей, і в сьогоднішніх реаліях це вкрай важливо.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять воїнів-захисників, які віддали своє життя за незалежність нашої України та дітей, які безневинно загинули від агресії рф. Згадали і тих, хто зараз боронить нашу землю, і завдячуючи кому, відбуваються спортивні змагання різного масштабу, в яких беруть активну участь наші діти.

І розпочалася захоплююча,  безкомпромісна боротьба за перемогу! Тактичні здібності та витривалість учасників - це те, що супроводжувало ігри турніру. 

Кожна гра проходила в запеклій боротьбі при дружній атмосфері та підтримці вболівальників. Були моменти радості, а також і розчарування. Але кожна команда заслуговує на похвалу, всі учасники команд гідно відстоювали честь своєї команди.

 За результатами проведених матчів визначилась команда-чемпіон та призери дитячо-юнацького турніру.

Перемогу здобула команда ФК «Чайка» Глибочицького ліцею Глибочицької сільської ради, срібло у команди  ФК «Фортуна»  з смт. Андрушівка, бронзу вибороли футболісти ДЮСШ з смт. Новогуйвинське.

Переможці та призери були нагороджені Кубками та медалями!!!

Вітаємо переможців футбольного турніру!!! Дякуємо учасникам змагань!!!

Зичимо нових перемог у іграх різних рівнів та постійного вдосконалення своєї майстерності!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь