Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Оголошення про закупівлю послуг перевезення (оренда автобуса)

Дата: 26.06.2023 19:07
Кількість переглядів: 97

Оголошення про закупівлю послуг перевезення (оренда автобуса)

Громадська організація “Молодіжна громадська організація “Студентський клуб” оголошує конкурс з пошуку та відбору надавача транспортних послуг для учасників заходу, що проходитиме в період з 10 по 14 липня 2023 року в с. Левків Глибочицької об’єднаної територіальної громади Житомирської області в рамках проекту ПРООН 01000157 “Сприяння безпеці людей в Україні шляхом реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною” в рамках грантової угоди номер CSYP-GA-YE-2023-13 та проекту “Програма обмінів у рамках національної програми залучення молоді до відновлення України “ВідНОВА:UA”

Програма здійснюється Міністерством молоді та спорту України, Державною установою “Всеукраїнський молодіжний центр” та громадською організацією “Центр політичних студій та аналітики “Ейдос” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії.

 

Код за ЄДРПОУ: 25753976

 

Місцезнаходження: 10003, м. Житомир, вул. Лесі Українки 13, кв. 45

 

Уповноважена особа Замовника, яка здійснює зв’язок з учасниками – керівник проекту Виговський Володимир Іванович – тел.: +38 067 230 99 11.

 

Інформація про предмет закупівлі: оренда автобуса з водієм на не менш як 35 пасажирських місць для перевезення учасників заходу.

 

Термін надання послуги: з 09 липня 2023 року по 15 липня 2023 року

 

Завдання та вимоги до предмету закупівлі:

1. 09 липня 2023 року перевезення учасників заходу за маршрутом “Житомир-Київ-Житомир” (виїзд з Житомира о 12-00 год., повернення до Житомира до 20-00 год.). Оплата послуги відповідно кілометражу із розрахунку 280 км.

2. З 10 по 14 липня 2023 року щоденне перевезення учасників відповідно програми проведення заходу у межах Житомира та Глибочицької територіальної громади (село Глибочиця, село Кмитів та село Левків). Транспорт буде задіяно у межах часу  з 08-00 год. до 21-00 год. щодня упродовж 5 днів. Оплата послуги  погодинна. Згідно програми проведення заходів це 6 годин в день.

3. 15 липня 2023 року перевезення учасників за маршрутом “Житомир-Київ-Житомир” (виїзд з Житомира о 12-00 год., повернення до Житомира до 20-00 год.). Оплата послуги відповідно кілометражу із розрахунку 280 км.

 

Валюта закупівлі: Національна валюта України – гривня.

 

Умови оплати: Розрахунки за послуги здійснюються у безготівковій формі на поточний рахунок Виконавця упродовж 3-х банківських днів після підписання акту виконаних робіт (наданих послуг).

 

Окремі вимоги до поданих пропозицій постачальників та критерії відбору:

1.   Зручність та комфортабельність автобусу.

2.   Наявність ліцензії на пасажирські перевезення.

3.   Цінова політика.

4.   Досвід співпраці з громадськими організаціями у подібній сфері.

 

Переваги при виборі переможця:

1.  Перевагу при виборі переможця буде надано постачальнику послуг, що вже обслуговував подібні заходи замовника та зарекомендував себе як надійний партнер з високою якістю обслуговування.

 

Перелік документів для участі у тендері:

1.  Цінова пропозиція (Додаток 1 до цього оголошення).

2.  Копія ліцензії на пасажирські перевезення.

3.Для юридичних осіб:

  • копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, та громадських формувань;
  • копія Статуту

4. Для фізичних осіб-підприємців:

  • копія виписки про реєстрацію у державного реєстратора із зазначенням видів діяльності;
  • копія свідоцтва про сплату єдиного податку із зазначенням видів діяльності (у випадку, якщо приватний підприємець - платник єдиного податку);
  • копія квитанції про сплату податкових авансових платежів (у випадку, якщо приватний підприємець працює із застосуванням загальної системи оподаткування);
  • копія документа, який підтверджує те, що ФОП, якому замовляються послуги, має право займатися таким видом діяльності (у випадку, якщо приватний підприємець працює із застосуванням загальної системи оподаткування).

5.  Пакет документів (на власний розсуд) на підтвердження якості запропонованої послуги (листи у тому числі рекомендаційні, грамоти, подяки, сертифікати тощо).

 

Термін надання комерційної пропозиції: з 26 червня 2023 року до 04 липня 2023 року включно.

Пропозиції з комплектом документів можна надсилати на електронну пошту aku@ukr.net з темою листа «Послуги перевезення».

Для уточнення інформації та обговорення технічних питань в період підготовки комерційної пропозиції звертайтеся до керівника проекту.

Додаток - цінова пропозиція


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь