A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Перемога команди Студеницького ліцею у І-их обласних змаганнях зі спортивного (водного) туризму!!!

Дата: 22.06.2023 23:59
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

Відбувся  63-й Чемпіонат Житомирської області з техніки пішохідного туризму серед учнівської молоді та І-ші обласні змагання зі спортивного (водного) туризму. Змагання проходили паралельно 19-22 червня поблизу села Дениші Тетерівської територіальної громади. Учасники жили у наметах і це дало можливість їм познайомитися, згуртуватися. Щоправда, корективи у змагання вносила погода. Було і спекотно, і дощі з грозами. Але учасники уже мають достатній досвід і наметові містечка облаштували так, що майже ніхто не змок.

Участь  у Чемпіонаті з пішохідного туризму взяли 19 команд у складі здобувачів освіти ЗЗСО та ЗПО, студентська молодь у двох вікових групах:  у молодшій (2009-20011 року народження) 11 команд і 8 команд – у старшій (2006-2008 р.н.). До програми увійшли змагання на дистанціях: «Смуга перешкод» (командна); «Смуга перешкод» (зв’язки), учасники по двоє долали смугу. Під час змагань учасники  переправлялися по колоді і по мотузці через яр, спускалися і підіймалися по схилу, рухалися поперек схилу (траверс),  переправлялися по жердинах. 

У І-их обласних змаганнях зі спортивного (водного) туризму також спортсмени змагалися у двох вікових категоріях.  Чоловічі та змішані екіпажі виборювали першість на річці Тетерів, долаючи коротку дистанцію з воротами «Слалам» першого класу складності на суднах С2, катамарани-двійки.

У старшій віковій категорії перемогли: І місце – команда Студеницького ліцею!!!

Вітаємо нашу команду з ПЕРЕМОГОЮ!!!

Разом до ПЕРЕМОГИ!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь