Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Відвідування Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера дітьми пільгових категорій громади

Дата: 02.06.2023 11:10
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

01 червня 2023 року - День захисту дітей - був дуже насиченим для здобувачів освіти Глибочицької громади. Одним із заходів для дітей пільгових категорій громади - було відвідування Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера.

«Нескорені серця» - цю акцію провела та організувала філармонія разом зі швейцарською асоціацією Cholidéro chin Frontêre. У дійстві взяли участь всі колективи та солісти філармонії.  Департаментом соціального захисту населення ОВА були запрошені учні Студеницького та Глибочицького ліцеїв. На центральному майданчику біля входу в філармонію, за участі  артистів Житомирського академічного театру ляльок, працювали розважальні локації. На концерті артисти філармонії, своїми виступами, дарували дітям любов та ніжність.

Неперевершена українська музика, спілкування артистів з дітьми, інтерактивні ігри, танці, конкурси  – все це створювало домашню атмосферу, гарний настрій і відволікало дітей від сьогодення…

Після концерту на дітей чекав приємний сюрприз. Завдяки співпраці подружнього дуету філармонії, артистів академічної хорової капели «Орея», заслужених артистів України -  Yanina Yaremchuk Oleksandr Yaremchuk та швейцарської асоціації "Cholidero Chin Frontêre" діти отримали солодкі подарунки від торгової марки "Руден".

 Було емоційно, весело, змістовно та незабутньо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь