A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

«Спорт об’єднує всіх в одну команду!» -девіз ХІІ обласної спартакіади серед збірних команд органів місцевого самоврядування

Дата: 19.05.2023 23:16
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Сьогодні, 19 травня 2023 року, у м. Житомирі розпочалася ХІІ обласна спартакіада серед збірних команд органів місцевого самоврядування під девізом «Спорт об’єднує всіх в одну команду!».

Подібні змагання проводилися щорічно  серед представників органів місцевого самоврядування, депутатів,  працівників виконавчих апаратів територіальних громад, державних службовців. Однак воєнні дії на території нашої країни унеможливили організацію та проведення змагань в Житомирській області у 2022 році.

І ось сьогодні знову старт…

Офіційне відкриття відбулося на стадіоні «Спартак-Арена». Цьогоріч в зональних змаганнях беруть участь 8 команд від територіальних громад нашої області.

 І наша команда Глибочицької ТГ серед запрошених. Команди змагатимуться з таких видів спорту, як шашки, шахи, настільний теніс та футбол.

Дякуємо нашим представникам від Глибочицької ТГ за активну громадську позицію та представлення громади на теренах області!!!

УСПІХІВ та ПЕРЕМОГИ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь