A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ЗАНЯТТЯ НА УВАГУ, ПАМ’ЯТЬ ТА ЛОГІЧНЕ МИСЛЕННЯ: ОНОВЛЕНО МАТЕРІАЛИ У РУБРИЦІ «СУЧАСНЕ ДОШКІЛЛЯ ПІД КРИЛАМИ ЗАХИСТУ»

Дата: 11.05.2023 16:45
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Міністерство освіти і науки спільно з ДУ «Український інститут розвитку освіти» додали матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».

Методичні розробки та відеоматеріали надали педагоги-практики закладів дошкільної освіти №8 «Золотий півник» Білоцерківської міської ради, ЗДО «Рушничок» Обухівської міської ради (Київська область), №20 «Чебурашка» Чорноморської міської ради (Одеська область).

Вихователька Анна Рум’янцева підготувала жарти-досліди, ігри на увагу, пам'ять та логічне мислення. Ці завдання допоможуть дітям опанувати математику.

Педагогині Олена Івко, Оксана Андрієнко, Юлія Котенко надали серію цікавих відеозанять з малювання, аплікації (освітня лінія «Дитина у світі мистецтва»). З них дошкільнята дізнаються про рослини та овочі, правила дорожнього руху, різноманітність парасольок.

Оксана Герасимчук поділилась телеграм-каналом «Дитячий садок ОНЛАЙН Обухів», у якому публікують заняття, приклади комунікації з батьками, відео з інформацією про художню літературу. 

Запрошуємо зацікавлених надсилати матеріали до відділу дошкільної освіти МОН на електронну пошту domon2010@ukr.net із позначкою: Матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь