Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

У ТРАВНІ ВІДБУДЕТЬСЯ ПЕРШИЙ ЕТАП ЩОРІЧНОГО ТИЖНЯ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Дата: 08.05.2023 16:52
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

З 15 до 21 травня 2023 року в Україні триватиме перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану», який відбудеться відповідно до Плану заходів на 2023 рік із реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

Міністерство освіти і науки України рекомендує органам управління у сфері освіти та керівникам закладів загальної середньої освіти провести організаційні заходи, що спрямовані на запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму:

  • 15 травня 2023 року, 10.00 – 12.00 долучитися до конференції (в онлайн-форматі) з органами управління освітою щодо організації безпечного пересування дітей та навчальних колективів по вулицях та дорогах, методики проведення навчально-виховної роботи з безпеки дорожнього руху серед учнів. Посилання на онлайн-під’єднання буде надіслано додатково.
  • 17 травня 2023 року в закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти провести єдиний національний урок «Безпечна дорога додому» з теми основ безпеки дорожнього руху та запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Крім цього, Міністерство освіти і науки України рекомендує провести бесіди з батьками учнів, зокрема акцентувати їхню увагу на захисті життя та здоров’я дітей у процесі дорожнього руху, засвоєння ними норм безпечної поведінки, а також провести цикл заходів із практичних навичок поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів тощо.

Матеріали щодо проведення Тижня безпеки дорожнього руху можна знайти за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь