A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

День пам’яті та примирення в Глибочицькій громаді

Дата: 08.05.2023 16:36
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

День пам’яті та примирення

Сьогодні, 8 травня, у День пам’яті та примирення, в громаді вшанували пам'ять воїнів, загиблих у роки Другої світової війни, та полеглих земляків -захисників сучасної України покладанням живих квітів до підніжжя братських могил, пам’ятних знаків, одиночних поховань у селах нашої громади: Нова Вигода, Гадзинка, Березина, Малі Кошарища, Великі Кошарища, Кмитів, Студениця, Глибочиця, Левків, Клітчин та Калинівка.

У цей день ми складаємо шану кожному, хто боровся з нацизмом, та зі скорботою згадуємо жертв Другої світової війни. Страшної війни, яка відлунює в наших серцях гаслом «ніколи знову»…

Однак сучасне непокаране зло цинічно використало Другу світову в своїх пропагандистських цілях, замінивши «ніколи знову» на «можем повторіть».

Тому наша боротьба триває, та ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за наше життя та свободу проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця, який не засвоїв уроків війни з фашизмом та сам перетворився на кровожерливого фашиста сучасності. Сталева міць Збройних Сил України є запорукою нашої перемоги. 

А сьогодні згадаймо загиблих воїнів у молитві, схиляючи голови над могилами, віддаючи данину шани та поваги нашим героям-захисникам…

Пам’ятаймо тих, хто поліг у боях за Україну.

Шануймо тих, хто воює за неї сьогодні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь