A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Про процедуру розробки комплексного плану просторового розвитку території Глибочицької сільської ради

Дата: 08.05.2023 10:50
Кількість переглядів: 129

З метою забезпечення сталого розвитку Глибочицької територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів Глибочицька сільська рада рішенням 27-ї сесії VIII скликання Глибочицьої сільської ради Житомирського району Житомирської області від 18.02.2022 №38 розпочала процедуру розробки комплексного плану просторового розвитку території Глибочицької сільської ради.

На вимогу Постанови КМ України від 01.09. 2021 № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» Глибочицька сільська рада повідомляє про початок прийому заявок від активних мешканців громади, державних та комунальних підприємств установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін, які бажають увійти до персонального складу робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку Глибочицької сільської ради.

Заяви приймаються з 10 травня 2023 року по 31 травня 2023 року включно в приміщенні Глибочицької сільської ради (каб. №1) за адресою: вул. Михайла Грушевського, буд. 2, с. Глибочиця у паперовому вигляді, або на електронну адресу: 406015@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь