A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Визначення потреб населення громади в отриманні соціальних послуг

Дата: 02.05.2023 11:20
Кількість переглядів: 180

     На виконання ст. 11 п.4 Закону України «Про соціальні послуги» та наказу Міністерства соціальної політики України від 20.01.2014 №28 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послуг» відділ соціального захисту населення та  Центр надання соціальних послуг Глибочицької сільської ради проводить роботу щодо визначення потреб жителів Глибочицької територіальної громади у соціальних послугах.

        Відповідно до законодавства визначення потреб населення територіальної громади у соціальних послугах – це збір, узагальнення та аналіз інформації про наявність вразливих груп населення, осіб/сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах і не можуть самостійно їх подолати, про їхні потреби у соціальних послугах, на основі результатів яких приймаються управлінські рішення щодо організації надання таких послуг.

        Важливо зазначити, що основною метою проведення оцінки потреб громади є якісна організація і надання соціальних послуг, основними цілями і завданнями яких є: профілактика складних життєвих обставин; подолання складних життєвих обставин та мінімізація негативних наслідків складних життєвих обставин.

        В ході проведеної роботи з визначення потреб жителів громади у соціальних послугах спільно з установами, що надають такі послуги, виявлено, що мешканці громади потребують наступних послуг:

- догляд вдома;

- соціальний супровід осіб/сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах;

- інформування;

- консультування;

- соціальна адаптація;

- соціальна інтеграція та реінтеграція;

- представництво інтересів;

- кризове та екстрене втручання;

- натуральна допомога;

- посередництво (медіатація).

      Жителі громади можуть долучитися до визначення потреб в отриманні соціальних послуг та надати свої пропозиції до 15 травня 2023 року до відділу  соціального захисту  населення Глибочицької сільської ради за адресою: с. Глибочиця, вул. М.Грушевського, 2, каб. 5 або на електронну пошту  406015@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь