A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Тематичний захід з нагоди 37-ої річниці Чорнобильської катастрофи «Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить…»

Дата: 27.04.2023 10:32
Кількість переглядів: 220

Фото без опису26 квітня минає 37 років із моменту трагічних подій на Чорнобильській АЕС.  Аварія на Чорнобильській АЕС торкнулася життя кількох поколінь і завдала непоправних втрат. Вона спричинила забруднення навколишнього середовища, на довгі роки перетворивши територію довкола станції на зону відчуження.

 

Чорнобильська катастрофа - це нагадування всім нам, якими катастрофічними можуть бути наслідки людської помилки. Ми повинні завжди пам'ятати про жертви, які довелося понести внаслідок аварії на ЧАЕС. І зробити все можливе, щоб історія ніколи не повторилася знову.

У цей день вшановуємо ліквідаторів, за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

З метою гідного вшанування пам’яті жертв  Чорнобильської катастрофи, 26 квітня о 17 годині у приміщенні Будинку культури   с. Глибочиця,  відбувся  вечір-вшанування  учасників ліквідації Чорнобильської трагедії «Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить…». 

Зі сцени звучали тематичні пісні та вірші провідних колективів та окремих виконавців Будинку культури, а здобувачі освіти Глибочицького ліцею подарували квіти та вітальні листівки ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

До всіх присутніх у залі звернувся Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський, зазначивши глибоку повагу та вдячність учасникам  ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи на планеті ХХ століття та усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашої грмади, які 37 років тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше  ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. А також щиро побажав усім міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, добра й злагоди, мирного неба і ПЕРЕМОГИ нашій УКРАЇНІ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь