A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ВПРАВИ З МАТЕМАТИКИ ТА ВІДЕОЗАНЯТТЯ З МИСТЕЦТВА: ОНОВЛЕНО РУБРИКУ «СУЧАСНЕ ДОШКІЛЛЯ ПІД КРИЛАМИ ЗАХИСТУ»

Дата: 19.04.2023 14:38
Кількість переглядів: 82

Команда Міністерства освіти і науки додала нові матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту», які доцільно використовувати під час спілкування з дітьми дошкільного віку.

Вихователька Анна Рум’янцева у межах освітньої лінії «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі» підготувала заняття для дошкільнят старшого віку з математики. Вона розробила загадкову гру-подорож: конструюючи космічний човен, діти опанують навичку рахування та розв’язання прикладів.

Музична керівниця Оксана Абдурахманова поділилась музично-ритмічними вправами, педагогині Анна Матушевич, Олена Івко, Тетяна Бабич, Наталія Дмитренко підготували серію відеозанять з малювання, конструювання, аплікації та ліплення (освітня лінія «Дитина в світі мистецтва»).

Матеріали підготовлені педегогами закладів дошкільної освіти Київської та Одеської областей: № 8 «Золотий півник» Білоцерківської міської ради, № 5 «Капітошка» Бучанської міської ради, № 80 Одеської міської ради, № 20 «Чебурашка» Чорноморської міської ради.

Відділ дошкільної освіти МОН щиро вдячний усім, хто долучається до підтримки дошкілля України в умовах війни.

Запрошуємо зацікавлених надсилати матеріали до відділу дошкільної освіти МОН на електронну адресу domon2010@ukr.net із позначкою: Матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь