A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Завершено атестацію педагогічних працівників закладів освіти Глибочицької сільської ради у 2022/2023 навчальному році

Дата: 10.04.2023 12:07
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

07 квітня 2023 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня Відділу освіти, культури, молоді та спорту (далі - Відділ ОКМС) по атестації педагогічних працівників закладів освіти Глибочицької сільської ради.

Голова атестаційної комісії ІІ рівня - начальник Відділу ОКМС Ганна Войтенко поінформувала всіх присутніх про хід проведення атестації у 2022/2023 навчальному році. Наголосила, що ефективному проведенню атестації у цьому році передувала якісно організована робота, яка була направлена на виконання завдань, передбачених Типовим положенням про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки (№ 930 від 06.10.2010).

Відповідно до затвердженого графіка роботи атестаційна комісія ІІ рівня Відділу ОКМС вивчала педагогічну діяльність 13-ти педагогічних працівників, які атестувалися в 2022/2023 навчальному році.

Атестація не лише підвищує статус педагогічної професії, але й стимулює діяльність педагога до поповнення свого досвіду, демонстрації  найкращих професійних умінь та є новим етапом на шляху до підняття освітянського авторитету. Успішне завершення атестації педагогічних працівників засвідчило їх високий професіоналізм.

 Вітаємо педагогів із успішною атестацією та бажаємо й надалі плідно працювати над своїм фаховим самовдосконаленням та професійним зростанням!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь