A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

4-5 КВІТНЯ ВІДБУДУТЬСЯ ВЕБІНАРИ, ПРИСВЯЧЕНІ ПИТАННЯМ УПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР

Дата: 24.03.2023 14:23
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Упровадження системи управління безпекою продуктів харчування НАССР покликане сприяти тому, щоб процес харчування у школах та дитсадках був налагодженим – обладнання працювало правильно, а приміщення було придатним для приготування їжі.

У межах реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, Мінагрополітики спільно з EU4SaferFood продовжує роботу над впровадженням найкращих стандартів у закладах освіти. Для освітян буде проведено низку важливих онлайн-заходів, присвячених питанням упровадження системи НАССР.

4 квітня 2023 року з 11:00 до 14:00 відбудеться вебінар для керівників та засновників закладів освіти на тему «Організація харчування у їдальнях шкіл та дитячих садків. Виконання вимог харчового законодавства. Розроблення та впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР».

Доповідачі обговорять такі питання:

  • які вимоги харчового законодавства до організації харчування у закладах освіти;
  • з якими нормативними актами потрібно ознайомитися;
  • як раціонально розподілити обов’язки між усіма зацікавленими організаціями;
  • як уникнути непотрібних витрат коштів та часу;
  • гігієнічні вимоги та відповідальність за їхнє дотримання;
  • особливості застосування принципів НАССР у закладах громадського харчування;
  • збалансована документація – доказ діяльності та уникнення бюрократичних підходів;
  • чи потрібна сертифікація НАССР.

Реєстрація за посиланням.


5 квітня 2023 року з 11:00 до 14:00 відбудеться вебінар для працівників закладів харчування, розташованих у школах та дитячих садках на тему «Впровадження НАССР у закладах освіти. Практичні аспекти».

Будуть розглянуті такі питання:

  • особливості впровадження гігієнічних вимог та НАССР у закладах громадського харчування;
  • як користуватися методичними настановами, розробленими за участі експертів проєкту; 
  • як організувати роботу правильно, уникаючи помилок через відсутність знань;
  • гігієнічні вимоги – основа НАССР, практичні поради з впровадження;
  • особливості застосування принципів НАССР у закладах громадського харчування – як виконати вимоги та мінімізувати паперову роботу.

Реєстрація за посиланням.

Дедлайн реєстрації – 29 березня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь