Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Пишаємося професійними здобутками наших колег та вітаємо з перемогою в обласному конкурсі «добрих практик» освітян Житомирщини «Сучасна освіта-2023

Дата: 22.03.2023 15:15
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

Завершився обласний конкурс «добрих практик» освітян Житомирщини «Сучасна освіта-2023». Це сучасна форма поширення й впровадження кращих напрацювань педагогів у вигляді конкурсних матеріалів. Щорічний освітянський захід об’єднує креативних і творчих педагогів з метою презентації і ознайомлення громадськості з «добрими практиками» та інноваційними розробками освітян, педагогічних колективів закладів освіти громади.

У 2023 році на виставку педагоги області представили 797 своїх матеріалів, з них 555 робіт були допущені до участі у виставці. 20 робіт від педагогів та педагогічних колективів Глибочицької ТГ було представлено у вищезазначеному конкурсі. Відповідно до наказу КЗ «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради  від 21.03.2023 №118-ОД підведено підсумки та визначено кращих освітян-практиків.  Приємно відзначити, що 14 педагогів Глибочицької територіальної громади нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів.

https://drive.google.com/file/d/1bhQxLBkKoxHNLbXGvmtWaaySY5GfayyY/view  

Пишаємося професійними здобутками наших колег та  вітаємо з перемогою в обласному конкурсі «добрих практик» освітян Житомирщини «Сучасна освіта-2023»!

Бажаємо нових креативних ідей, інноваційного пошуку та  реалізації творчих задумів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь