A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

МІСЯЧНИК З БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 20.03.2023 16:00
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Рішенням виконавчого комітету Глибочицької сільської ради від 16.03.2023 р. №2 вирішено провести з 20 березня 2023 року по 15 квітня 2023 року весняний місячник з благоустрою території населених пунктів Глибочицької сільської ради.

Такий захід є доброю традицією, яка показує активну життєву позицію і прагнення жителів громади навести лад у своїх населених пунктах.

Побілені хати, порядок на подвір’ї та поруч із обійстям завжди були візитівкою українського села.

Навіть під час воєнного стану ми повинні дбати про чистоту довкілля.

Адже, відповідно до ст. 17, 18 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», громадяни, підприємства, установи та організації зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою, що перебувають у їх власності або користуванні, а також утримувати в належному стані прилеглу до своїх об’єктів територію.

Рішенням виконкому також надано повноваження посадовим особам щодо складання адміністративних протоколів про порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.

Звертаємось до керівників підприємств, організацій та установ, власників житлових будинків, суб’єктів господарювання з проханням привести до належного стану прилеглу до своїх об’єктів та власну територію. Також просимо провести обрізання гілок дерев, які проникають із земельних ділянок установ (організацій, підприємств) та громадян на території загального користування (на дорогу, тротуар).

Сподіваємось на розуміння та співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь