A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ПРОЄКТ «ОСВІТНІЙ СУП» ПОЧИНАЄ НАБІР УЧИТЕЛІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА МАТЕМАТИКИ

Дата: 17.03.2023 11:38
Кількість переглядів: 76

Запрошуємо вчителів української мови та математики доєднатися до онлайн-спільноти тьюторів у межах проєкту «Освітній суп», що реалізується громадською організацією «Навчай для України» у партнерстві зі Світовим банком, за підтримки «UBS Optimus Foundation».

«Освітній суп» – безкоштовні онлайн-заняття в малих групах з урахуванням шкільної програми для учнів 5-10 класів. Це нагода для вчителів за винагороду допомогти українським дітям надолужити освітні втрати.

Залученість учителя – мінімум 6 годин на тиждень, старт нової хвилі проєкту 19 квітня 2023 року. За бажанням учителі зможуть проводити заняття і у майбутніх хвилях.

На початку проєкту всі учасники пройдуть інтенсивну програму підготовки з основ тьюторингу та отримають сертифікат від Міжнародної академії тьюторингу, який зараховується для підвищення кваліфікації.

Протягом реалізації проєкту вчителі матимуть супервізійну підтримку та консультації щодо поліпшення процесу викладання.

Щоб узяти участь, потрібно до 2 квітня 2023 року заповнити реєстраційну форму за посиланням. До заявки потрібно завантажити копії документів про освіту та коротке відео із відповіддю на питання «Як я роблю онлайн-навчання ефективним». Інформацію про результати відбору учасники отримають на електронну адресу, вказану під час реєстрації. На тих, хто пройде відбірковий етап, чекає співбесіда.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь