A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

" ОСВІТНІЙ ТРОФЕЙ" за ІІІ місце у рейтингу 66 територіальних громад "Освіта Житомирщини-2022"!!!

Дата: 17.03.2023 11:11
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

15 березня 2023 року у КЗ «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» було проведено комунікаційну платформу «Освіта Житомирщини: рік Незламності». У заході взяли участь начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець, заступник голови обласної ради Володимир Ширма, директор Департаменту освіти і науки ОВА Наталія Осипович, представники ДСНС у Житомирській області та освітяни Житомирщини. Учасники освітянського заходу мали змогу ознайомитися з  тематичними локаціями: безпека учасників освітнього процесу під час надзвичайних ситуацій; психологічна підтримка в умовах війни; окремі питання підвищення кваліфікації та атестація педагогічних працівників: нові аспекти; інклюзивна освіта в умовах війни.

З 2020-го року педагоги Житомирщини, як і всі освітяни нашої держави,  вимушені працювати в екстремальних умовах: коронавірус, війна… Це були справжні виклики, які вимагали діяти та працювати в «нестандартних» умовах.

Працювати з дітьми, навчати їх, дбати про дитячі життя та їх безпеку довелося усім українським педагогам.

2022 рік… це рік випробувань, рік загартувань та нашої стійкості!!!

Для багатьох українців він став чи не найважчим у житті.

2022-ий – це рік, який загартував нас як націю.

2022-ий - це рік боротьби, віри  та мужності. Це рік формування великого освітянського фронту, який продовжував рухати освітні реформи, вдосконалювати методи і форми навчання, підвищувати професійний рівень педагогів.

Наші освітяни продовжували працювати, розуміючи, що кожна хвилина, кожна секунда - це вагомий внесок у Перемогу України. Згуртувавшись, заклади освіти облаштовували місця для укриттів, організували пункти незламності…

 Аналіз показників рейтингу громад за 2022 рік показав, що результати роботи педагогічних колективів нашої Глибочицької ТГ в освітянській галузі Житомирської області має достойний результат- почесне ІІІ місце серед всіх територіальних громад області! Ця нагорода – результат співпраці усіх учасників освітнього процесу.

Відділ освіти, культури, молоді та спорту  Глибочицької сільської ради  щиро дякує всім, хто безпосередньо працює у закладах освіти, і тим, хто допомагає, підтримує, фінансує!!!

У кожного свій фронт і своя місія, кожен задля перемоги робить те, що вміє.

2022 рік – рік незламних людей, незламної сили, незламної країни!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь