A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ТВОРЧІ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ МАЛЕЧІ У РУБРИЦІ «СУЧАСНЕ ДОШКІЛЛЯ ПІД КРИЛАМИ ЗАХИСТУ»

Дата: 13.03.2023 15:42
Кількість переглядів: 82

Міністерство освіти і науки спільно з ДУ «Український інститут розвитку освіти» додали матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».

Педагоги-практики закладів дошкільної освіти №100 «Гармонія» Запорізької міської ради, № 31 «Незабудка» Білоцерківської міської ради Київської області, №73 та №25 Житомирської міської ради пропонують напрацювання та відеоматеріали з різних видів діяльності.

У розділі «Музична скринька» музична керівниця Олександра Ясенєва ділиться матеріалами, які допоможуть вирушити у віртуальну історичну подорож, щоб дізнатися про музичні вподобання українців та про виникнення національних музичних інструментів. До уваги вихователів – збірка музичних лялькових вистав за улюбленими українськими народними казками – для дітей з порушеннями зору записано аудіоказку (розділ «Мовлення дитини»).

Для розділу «Поради логопеда» вчителька-логопед Катерина Ящун підготувала артикуляційні вправи. Розділ «Особистість дитини» поповнено веселою руханкою від інструкторки з фізичного виховання Інги Єрмак.

Музична керівниця Марія Окунєва та вихователька Надія Єльнікова пропонують послухати музику та співи, матеріали розміщено у розділі «Музична скринька». Катерина Сень запрошує на літературне свято для розвитку творчого потенціалу та патріотичного виховання дітей старшого дошкільного віку.

Відділ дошкільної освіти МОН щиро дякує всім, хто докладає зусиль для підтримки дошкілля України під час повномасштабної війни.

Запрошуємо зацікавлених надсилати матеріали до відділу дошкільної освіти МОН на електронну пошту domon2010@ukr.net із позначкою: Матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь