Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення на території Глибочицької сільської ради

Дата: 01.03.2023 14:28
Кількість переглядів: 243

На підставі рішення Глибочицької сільської ради проводиться конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення на території Глибочицької сільської ради.

Умови проведення конкурсу:

Проведення конкурсного відбору відбудеться 16 березня 2023 року, час проведення 10:00, в приміщенні Глибочицької сільської ради ( Сесійна зала ) за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с.Глибочиця, вул. Михайла Грушевського, буд.2.

Кінцевий термін подання документів для взяття участі в конкурсі 12 березня 2023 року

Об’єкт оцінки:

  • Земельна ділянка з кадастровим номером №1822082000:02:001:1730 площею 0,0337 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованою за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с.Глибочиця, вул, Промислова, буд.1.
  • Земельна ділянка з кадастровим номером №18225832001:001:0201 площею 0,0500 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с.Кмитів, вул, Покровська, буд.1-Б.

Суб’єкти які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, мають надати документи в запечатаному конверті, заяву на участь у конкурсі на кожний об’єкт окремо. До заяви також потрібно додати:

Кваліфікаційні вимоги до учасників - відповідно до Наказу Фонду Державного майна України « Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності від 31.12.2015 №2075»)

- копії установчих документів претендента;

- засвідчену у встановленому порядку копію ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

Конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки.

На підставі рішення комісії переможцем конкурсу визначається учасник, пропозиції якого найбільш повно відповідають таким критеріям:

- мінімальна вартість послуг суб’єкта оціночної діяльності щодо виконання експертної грошової оцінки земельних ділянок по відношенню до інших учасників конкурсу; 

- мінімальний строк виконання робіт з оцінки земельної ділянки.

Рішення Комісії приймається більшістю голосів присутніх на засіданні та оформляється протоколом, який підписується усіма членами Комісії.

У разі рівної кількості голосів, голос голови Комісії є вирішальним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь