A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Тримаємо наш український стрій разом - з вірою і відданістю!!!

Дата: 27.02.2023 11:29
Кількість переглядів: 148

Для країни, а особливо для Збройних Сил України, дуже важливо, що є люди, які їх щоденно підтримують і роблять багато добрих та корисних справ.

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердили заклади освіти і культури, працівники Глибочицької сільської ради, небайдужі жителі населених пунктів: Студениці, Великих Кошарищ, Левкова, Глибочиці, Березини, Калинівки, Клітчина, Гадзинки, Кмитова, котрі зібрали  благодійну допомогу  в сумі 120,780 тис. грн на придбання  квадрокоптера DJI Mavic 3 Fly More Combo для  95 окремої десантно-штурмової бригади. Щемливим був день, коли учениця 3-го класу  Березинської початкової школи Гуцалюк Анастасія принесла свої 200 грн, подаровані на новорічні свята, для наших захисників. Дуже приємно жити і працювати з дітьми і людьми, які вболівають за нашу неньку Україну і як можуть наближають ПЕРЕМОГУ.  Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців!

Висловлююємо всім Вам щиру вдячність за цю безкорисну допомогу для ЗСУ. Ваша допомога – це неоціненний внесок у боротьбі з ворогом.

Ваші добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо всім Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

 Тож, сьогодні Глибочицький сільський голова Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ передав  командуванню  95 окремої десантно-штурмової бригади квадрокоптер.    .

 „Я щиро дякую Вам за своєчасну та необхідну допомогу, в такий складний і не простий час, за те, що не залишились і не залишаєтесь осторонь проблем тих, хто її потребує, а всіляко намагаєтеся внести частку своєї душі і праці у спільну мету –перемогу над ворогом. Перемога прийде обов’язково! Ми будемо наближати її разом - кожен на своєму фронті!”, - зазначив представник бригади.

Українські захисники майже рік відважно протистоять повномасштабному вторгненню росії. Ми дякуємо їм кожного дня, за те, що маємо можливість прокидатися у теплому ліжку та намагатися жити далі.

 Дякуємо захисникам за відвагу та відданість! Без вас не було б України!

 Дякуємо за можливість втілювати плани у життя!

 А ще за те, що ми можемо жити у вільній та незалежній країні.

В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди є в нашій Глибочицькій громаді!  

 Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість  та надію на краще життя.

Попри все, ми продовжуємо боротися і тримати фронт! Кожен на своєму місці! Весь світ черговий раз побачив нашу міць, єдність, силу та незламність.

 Разом до Перемоги!

Тримаймося!

Ми — сильні!

Ми — Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь