A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Пишаємося нашими юними науковцями!!!

Дата: 24.02.2023 15:11
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Упродовж 13 - 21 лютого 2023  на базі КЗПО «Обласний центр дитячої та юнацької творчості» ЖОР відбувся II (обласний) етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Це найбільша інтелектуальна подія року на Житомирщині.

Участь у Малій академії наук – це перший крок до наукових вершин. В обласному етапі конкурсу брали участь 9 юних науковців від Глибочицької ТГ. У перший конкурсний день юні дослідники представляли свої напрацювання у вигляді постерного захисту, коли кожен учасник спілкувався лише із членами журі. Наступного дня під час наукової конференції конкурсанти розповідали про своє дослідження іншим учасникам та спілкувалися з ними у форматі «питання-відповідь». Дослідницькі роботи оцінювали науково-педагогічні фахівці закладів вищої освіти Житомирської області.

Всі діти – молодці, адже непросто в такий час знайти в собі сили і потенціал для роботи, реалізувати свої задумки та гідно представити їх фахівцям.

Це перемога дітей та їх вчителів-керівників, які змогли провести дослідження і підготуватися до конкурсу. Всі теми представлених робіт є актуальними і цікавими.  Маємо три призових місця:

  • у відділенні  «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство» секція «Мистецтвознавство» ІІІ місце у Смірнової Олександри Сергіївни, учениці 10 класу Левківського ліцею;
  • у відділенні  «Мовознавство» секція «Англiйська мова» ІІІ місце у Поточної Каріни Валеріївни, учениці 9 класу Гадзинської гімназії;
  • у відділенні  «Математики» секція «Математика» ІІІ місце у Кутюк Софії Юріївни, учениці 9 класу Гадзинської гімназії.

Пишаємося нашими  юними науковцями!!!

Бажаємо подальшого розвитку та цікавих ідей!!!

Не зупиняйтеся на досягнутому – рухайтеся тільки вперед!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь