A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

У СІЧНІ 2023 СТАРТУВАВ І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ -ЧЛЕНІВ МАН

Дата: 16.01.2023 17:40
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України, є одним із провідних заходів серед учнівської молоді. Конкурс проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей країни, виховання їх у дусі патріотизму і демократичних цінностей, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації.

Основними завданнями конкурсу є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й відстоювати власну думку.

Щороку діти з усієї України беруть участь у відбірних І етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. За результатами проведення І етапів у січні–лютому проводяться ІІ (регіональні) етапи на базі позашкільних закладів тощо.

 11 січня 2023 року на базі Левківського ліцею пройшов І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів наукового товариства «Сузір’я» Глибочицької територіальної громади. Загалом конкурс-захист відбувався в 8 секціях 7 наукових відділень.

З вітальним словом до учасників звернулася Войтенко Г.М., начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради, яка зазначила, що МАН сприяє пошуку та підтримці обдарованої молоді та є стартовим майданчиком до нових відкриттів, сходинкою на шляху до самовдосконалення кожної особистості. Шпаківський В.С., секретар Глибочицької сільської ради, побажав учасникам нових звершень і успіхів на шляху до нових знань та перемог на обласному етапі конкурсу-захисту.

Учасники І етапу  представили свої напрацювання та дослідження на розгляд членів журі. Постерний захист робіт та наукова конференція, запитання-відповіді від учасників та журі, рекомендації надані учасникам та їх керівникам після І етапу конкурсу-захисту стали стартом для вдосконалення напрацьованого матеріалу та подальшого представлення на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисті науково-дослідницьких робіт.

Успіхів і нових перемог нашим учасникам на II (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь