A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Вітаємо команди педагогів Глибочицької ТГ з відмінними результатами в 1-у Чемпіонаті області з пішохідного туризму серед працівників освіти в закритих приміщеннях!

Дата: 15.11.2022 10:58
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

11-12 листопада 2022 року  на базі  Стрибізького ліцею територіальної громади Курненської сільської ради відбувся 1-ий Чемпіонат області з пішохідного туризму серед працівників освіти в закритих приміщеннях. Метою даного заходу є популяризація спортивного туризму серед працівників освіти, навчання і підвищення інструкторської майстерності вчительських кадрів, а також обмін в організації роботи туристських гуртків, походів та змагань.

Від Глибочицької територіальної громади брали участь команди педагогів Студеницького ліцею та Гадзинської гімназії, які продемонстрували неабияку спритність, згуртованість та справжній командний дух. Командами  було  пройдено випробовування на різних дистанціях відповідно до  регламенту Чемпіонату з пішохідного туризму.

За підсумками змагань було визначено переможців та призерів у командному заліку.   Команда  педагогічних працівників Студеницького ліцею посіла почесне ІІІ місце, а  команда Гадзинської гімназії – ІV місце.

Вітаємо команди Глибочицької ТГ з відмінними результатами і дякуємо всім учасникам  за активність!!!

ВІТАЄМО З ГАРНИМ ПОЧАТКОМ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь