A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Засідання динамічних груп педагогічних працівників закладів освіти Глибочицької сільської ради

Дата: 07.11.2022 14:43
Кількість переглядів: 131

З 28.10.2022 по 04.11.2022 відбулись засідання динамічних груп вчителів-предметників, педагогів ЗДО, практичних психологів, соціальних педагогів, асистентів вчителів та заступників керівників закладів освіти Глибочицької сільської ради.

Вчителі 5-х класів з 01.09.2022 впроваджують реформу НУШ. Це означає, що педагоги працюють з суттєвими змінами в освітньому процесі, опановують нові підходи до навчання та ще безліч інновацій! Працюємо за новим Державним стандартом базової середньої освіти!

Особливу увагу було закцентовано на питаннях формувального   оцінювання у  5 класах  НУШ, проведено аналіз навчальних програм, проаналізовано  календарно-тематичне  планування, використання різних форм здобуття освіти учнями та дошкільнятами. Розглянуті питання змін, які доцільно врахувати, щоб забезпечити наступність з початковою освітою, як урізноманітнити навчальні заняття за рахунок вкраплення різноманітних видів діяльності учнів,  а  також    конкретні приклади завдань, вправ, що підсилюють прикладну направленість  та міжпредметні зв’язки.

28.10.2022 в онлайн форматі відбулось засідання практичних психологів, соціальних педагогів та асистентів вчителів спільно з фахівцями інклюзивно-ресурсного центру Новогуйвинської селищної ради. Були надані рекомендації щодо організації освітнього процесу для дітей з ООП відповідно до встановлених рівнів підтримки, зокрема надання корекційно-розвиткових послуг особам з ООП.   

       04.11.2022 відбулося офлайн засідання працівників ЗДО, на якому розглянуто питання дитячої креативності крізь призму Базового компонента дошкільної освіти в Україні.

Робота педагогічних працівників закладів освіти громади в таких нелегких умовах – це виклик для всіх учасників освітнього процесу, але разом ми впораємось заради нашого майбутнього – наших дітей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь