A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

УРОКИ ПРО БЕЗПЕКУ ПІД ЧАС ВІЙНИ ДЛЯ УЧНІВ 1-11 КЛАСІВ ВІД ОСВІТНЬОГО ПРОЄКТУ #STOP_SEXТИНГ

Дата: 27.10.2022 10:08
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Формування ключових та стійких компетенцій у дітей про безпечну поведінку у час війни та після її завершення – одне з головних завдань батьків та освітян.

З 24 лютого 2022 року питання безпеки вийшло на інший рівень. Нині воєнні ризики є частиною життя, тому маємо бути готовими захистити себе і дітей. 

Війна змушує змінювати звичну поведінку: щохвилини може бути повітряна тривога, яку ми не можемо контролювати. Саме тому важливо розвинути нові навички, сформувати стійкі компетенції поведінки дітей під час перебування на вулиці або вдома. 

Освітній проєкт #stop_sexтинг створив уроки щодо безпечної поведінки під час війни для дітей трьох вікових груп. У п’ятницю, 21 жовтня, ці уроки представили під час вебінару «Ключові навички дітей шкільного віку у воєнні часи. Як навчити дітей безпечної поведінки». До заходу долучилося понад 2 тис. учителів з усіх куточків України.

Запис вебінару доступний за посиланнями: на ютуб та у фейсбуці

Уроки доступні на сайті: 

За проведення уроків та перегляд вебінару передбачено отримання сертифіката про підвищення кваліфікації. Деталі – за посиланням

Про проєкт #stop_sexтинг:

#stop_sexтинг – найбільший в Україні освітній проєкт щодо захисту дітей в інтернеті. Отримав премію Глобального договору ООН та загалом навчив понад 500 тис. дітей та батьків. У межах інформаційної кампанії створив першу в Україні консультаційну лінію щодо безпеки дітей в інтернеті 1545 та психологічну лінію підтримки для дітей та батьків на тему онлайн-ризиків на сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь