Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Вітаємо команду Левківського шкільного лісництва, Поленок Вікторію та їх керівника Остапчук Світлану Юріївну!!!

Дата: 07.10.2022 10:53
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

Вітаємо команду Левківського шкільного лісництва, Поленок Вікторію та їх керівника Остапчук Світлану Юріївну!!!

Почесне І місце отримала команда Левківського шкільного лісництва на Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти, який відбувся 04-06 жовтня 2022 року за сприяння Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства та Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Вітаємо і Поленок Вікторію, яка зайняла почесне  ІІ місце  за захист науково-дослідницької роботи на зазначеному зльоті учнівських лісництв.

Цьогоріч зліт проходив в онлайн-форматі, де учасники представляли результати своєї діяльності та досягнення шкільного лісництва, а також науково-дослідницькі роботи в галузі лісового господарства.

Висловлюємо щирі вітання та подяку керівнику Левківського шкільного лісництва - Остапчук Світлані Юріївні за якісну професійну підготовку молоді.

 

Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь