A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

30 вересня - День усиновлення

Дата: 30.09.2022 14:50
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення,  який співпадає з великим православним святом Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії. Імена святих символізують найкращі чесноти людей, що приймають в родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили свою сім’ю.

Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя.

 Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, батькам-вихователям! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину.

Але у цей урочистий день ми повинні думати й про тих хлопчиків і дівчаток, батьки яких ціною власного життя захищали незалежність нашої держави, про дітей, які залишились без батьківського піклування внаслідок збройної агресії  рф – це діти, які   мають надію на зустріч з бажаною  для них родиною.

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Візьміть дитину у свою родину! І не хай разом з цим прекрасним моментом у Вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

Віримо, що спільними зусиллями влади і громади ми доб’ємося того, щоб кожна дитина мала родину. Чужих дітей не буває і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне для того, щоб діти зростали у любові.

Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя!

 

Сільський голова                                              Начальник служби у справах дітей

Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ                                  Тетяна ВЕРГУН           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь