A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

З ДНЕМ СЕЛА КОШАРИЩА!

Дата: 04.09.2022 11:45
Кількість переглядів: 1352

Дорогі жителі села Кошарища!

День села – це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багате славне село Кошарища, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців.

День народження села – це величне свято є даниною пам’яті наших предків, які упродовж багатьох років будували рідне село і заповіли берегти його та зміцнювати своєю працею. Вітаю представників старшого покоління, мудрих наставників, тих, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зломився, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще. Вітаю також молоде покоління, яке буде визначати долю рідних сіл в майбутньому.

Нехай Бог благословить Кошарища  і надсилає їх мешканцям міцне здоров’я, благополуччя, родинну злагоду й багато успіхів на життєвих шляхах. Нехай із кожним роком розквітає цей населений пункт!

Нехай кожен знайде в собі сили допомагати один одному, подати руку допомоги і підтримувати добрим словом у скрутну хвилину! Щиро бажаю усім повірити у свої можливості та працювати на розбудову та процвітання рідних сіл. Адже, успіх великої України починається з нас, з людей, які наповнюють нашу громаду. Віримо у свої сили та будьмо милосерднішими, добрішими та доброзичливішими один до одного!

А головне, бажаємо кожному жителю, кожній оселі якнайскорішого миру. Щоб ця несправедлива для нас війна закінчилась перемогою України й щоб ми жили в добробуті й достатку в ріднім краї!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь