A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

З Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2022 00:02
Кількість переглядів: 1589

Фото без опису

 

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України!

У ці дні кожен українець по-особливому відчуває значення прапора  як  символа Свободи і Незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.

Це прапор миролюбства. Його барви - блакить неба й зерновий лан символізують велику працю наших людей від сходу до заходу й від півночі до півдня України

А сьогодні, у дні тяжкої війни з російським окупантом, наше синьо-жовте знамено утверджує, що Україна є і буде! Ми неодмінно переможемо і  відбудуємо наші міста і села, над якими знову гордо злетить угору наш український стяг!

І на підтримку цього синьо-жовті кольори сьогодні підіймаються по всіх країнах цивілізованого світу. Це визнання України суверенною державою, здатною утверджувати демократичні цінності та захищати свою свободу.

День Незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

З нагоди свят щиро бажаю всім нам ПЕРЕМОГИ, мирного неба, веселого дитячого сміху, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та наснаги на довгі та щедрі літа! Вірю, що єдність народу України допоможе нам відновити спокій та мир на рідній землі й захистити незалежність та свободу держави.

Слава Україні!

Слава Державному Прапору!

Слава Українському народові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь