A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Вітання до 100-річчя с.КЛІТЧИН

Дата: 29.07.2022 20:00
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Дорогі жителі с.Клітчин!

Сьогодні славне село нашої Глибочицької територіальної громади - Клітчин відзначає свій сотий День народження!!!

100 років - це  низка історичних подій, 100 років - це довгий і тернистий шлях з людськими долями, 100 років - це море сліз радості та горя, 100 років - це мільйони хвилин розчарувань і віри у краще майбутнє, 100 років – це ціла епоха!!!

Ювілейний день села Клітчин - це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного села, рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата клітчинська земля, складаються з щоденної праці та талантів її мешканців. Разом ми дбаємо про благоустрій села Клітчин, робимо будинки затишними, двори - доглянутими, вулиці - зеленими та квітучими.

Дякуємо всім мешканцям, які небайдужі до долі села і громади: старшому поколінню – за їх досвід, мудрість та наставництво, а молоді – за бажання творити, займаючи активну життєву позицію, яка буде визначати долю села та нашої громади в майбутньому.

Дорогі земляки! У сьогоднішній святковий день від імені Глибочицької сільської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу щиро вітаємо всіх із Днем села!!! Бажаємо всім мешканцям, перш за все мирного неба, здоров’я, родинного щастя та благополуччя. Хай кожен наступний день буде мирним, зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

Божого благословення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь