A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

День Української Державності в Глибочицькій територіальній громаді

Дата: 28.07.2022 11:35
Кількість переглядів: 173

28 липня 2022 року ми вперше відзначили День Української Державності в Глибочицькій сільській раді, в закладах освіти та культури громади.

Указом Президента від 24 серпня 2021 року обрано саме цю дату, адже в Україні відзначають також День хрещення Київської Русі – України, яке встановило історичний зв'язок українських земель із Європою.
Понад тисячу років формувалися досвід українців, культура, самобутність та український характер. Ця пам'ятна дата покликана звернути увагу суспільства на традиції українського державотворення.

Для нас цей день фіксує і означає кілька принципових понять.

 Це-неподільність українського народу і його єдність навколо ідеї сильної держави і віри.

Це-соборність усіх українців і українських земель!

Це-єдність нашого державного і духовного начала…

Відповідно до наказу Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради від 25.07.2022 №70 «Про відзначення Дня Української Державності» в Глибочицькій сільській раді, закладах освіти та культури проведені інформаційно-освітні та національно-патріотичні заходи, присвячені історичним подіям та видатним діячам українського державотворення. Відбулися церемонії  урочистого підняття Державного Прапора, вшанування пам’яті та покладання квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків, місць поховань загиблих учасників антитерористичної операції, загиблих Героїв із забезпечення національної безпеки та оборони  проти збройної агресії російської федерації на території нашої держави.

Берегти єдність зараз, працювати разом на перемогу – наразі це найважливіше національне завдання, яке ми разом виконаємо!
 

СЛАВА УКРАЇНІ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь