A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Форум громад Житомирської області «Функціонування місцевого самоврядування в період воєнного стану та післявоєнного відновлення»

Дата: 22.07.2022 12:40
Кількість переглядів: 2448

21 липня  в смт. Брусилів пройшов форум громад Житомирської області на тему: «Функціонування місцевого самоврядування в період воєнного стану та післявоєнного відновлення».

Перед початком офіційної частини учасниками було висаджено гортензії в центральному парку містечка як символ розвитку, відбудови і нового мирного життя в Україні.

Форум пройшов у вигляді живого спілкування. Питання, які піднімалися під час зустрічі, були важливими, актуальними, наболілими, такими, що потребують невідкладних рішень. Сільські голови, голови районних рад брали активну участь в обговоренні питань, які були винесені на розгляд.

Надзвичайно цікавим і змістовним був виступ голови Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка на тему «Житомирщина в умовах воєнного стану».

Під час спілкування з Головою Державної казначейської служби України Тетяною Слюз з’ясували деякі особливості використання бюджетних коштів під час воєнного стану.

Народний депутат України Віталій Безгін надав роз’яснення щодо законодавчого забезпечення функціонування територіальних громад.

Оптимістичним був виступ заступника Міністра інфраструктури України Олександри Азархіної з питань відновлення критичної інфраструктури.

Народний депутат України Олена Шуляк закцентувала увагу на принципах відбудови України під час та після воєнного стану.

 Надзвичайний і Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні Каймо Кууск розповів про участь Естонії у відбудові Житомирської області.

Зустріч на території Брусилівської громади запам’яталася учасникам як продуктивна співпраця однодумців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь