A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Відновлено онлайн-послугу «Безоплатна консультація нотаріуса»

Дата: 27.05.2022 10:37
Кількість переглядів: 190

 26 травня 2022 після тривалої перерви, обумовленої військовою агресією росії, відбулося практичне застосування дистанційного консультування громадян Глибочицької ОТГ у вигляді надання онлайн-послуги «Безоплатна консультація нотаріуса» шляхом використання сервісу в додатку Zоом.

Так, житель с. Глибочиця п. Віктор (на фото) першим в умовах війни  скористався запровадженою  відповідно до Розпорядженння сільського голови п. Сокальського С.В. від 11.02.2021 за № 19-О послугою, а саме: без виїзду до Житомира, безпосередньо в приміщенні сільської ради, швидко, якісно та абсолютно БЕЗоплатно поспілкувалася із нотаріусом. Сеанс відеоконференції на високому професійному рівні було забезпечено секретарем виконкому п. Зябкіною О.Г.

 Під час дистанційної консультації йшлося  про спадкування нерухомості. Варто відмітити, що наразі перебіг строку для прийняття спадщини зупинено, що передбачено постановою КМУ від 28.02.22 за № 164 «Деякі питання нотаріату в умовах воєнного стану». Менше з тим, своєчасне звернення по допомогу фахівців завжди на часі,  і є запорукою неухильного дотримання прав громадян, в т.ч. в аспекті оформлення спадщини.

Нагадуємо, що всі охочі отримати дистанційну консультацію нотаріуса Віктора Доброльожі можуть це зробити кожного ЧЕТВЕРГА з 9 до 10 год. Більш детальну інформацію можна отримати у вашому старостаті чи в сільській раді. Послуга надається за умови  дотримання протиепідемічних заходів        (особам без ознак захворювання та за наявності маски/респиратора).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь