A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА-2022

Дата: 27.05.2022 00:02
Кількість переглядів: 698

Фото без опису

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі, але воно буває у житті кожної людини, кожного з нас.

Останнього дзвоника завжди з нетерпінням чекає вся багаточисленна шкільна родина: учні, вчителі та батьки. Цьогоріч, це свято є особливим і надзвичайно урочистим для кожного громадянина нашої нескореної держави Україна, адже не дивлячись ні на які ЖАХІТТЯ, що ми переживаємо протягом останніх місяців, ми гідно закінчуємо цей нелегкий 2021/2022 навчальний рік. Він не схожий на інші: навчання з обмеженнями через СОVID-19 та російсько-українську війну. Усім бракувало спілкування, шкільних зустрічей, перерв… 

Втім, чергову сходинку в освоєнні знань подолано. І сьогодні, 27 травня 2022 року лунає останній дзвінок, який символізує про завершення 2021/2022 навчального року. Це свято – радісне й сумне водночас. Для першачків – це щастя ще непізнаного смаку навчання та шкільної дружби, а для випускників – прощання з дитинством. 

Любі учні закладів освіти Глибочицької громади, ви отримали навички працювати і в класах, і в режимі дистанційної освіти, спілкуватися та звітувати про свої результати як офлайн, так й онлайн режимах.... Тож саме сьогодні цей дзвінок сповіщає про початок чудового відпочинку на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу освітнього марафону.

Дорогі випускники!!! Будьте відкритими для нових знань, ідей та знайомств. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Нехай цей шлях буде сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій. Будьте гордістю своїх батьків та всієї української нації!!!

Шановні педагоги Глибочицької громади, ви гідно виконали свою місію – сформували життєві компетентності учнів і вдало, за необхідності, переорієнтувалися на вимоги часу, не втративши при цьому якість освітнього процесу.

Глибоко вдячні вам, батьки! Ви своєю щоденною турботою та любов’ю допомагали дітям пізнавати світ, бути сильними та витривалими до труднощів; ви створили умови та підтримали своїх дітей у «новому» форматі навчання.

Тож вітаємо ВСІХ із святом ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА! Бажаємо всім миру, спокою, здоров’я, нових позитивних думок та яскравих емоцій! Нехай цьогорічний останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм та вірою в завтрашній мирний день!

З шаною і повагою
                                                                                                                                                   
Глибочицький сільський голова                          Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ

Начальник відділу освіти, 
культури, молоді та спорту                                   Ганна ВОЙТЕНКО

ВІДЕО  https://drive.google.com/file/d/1TF_DthCmxgbDAYQjanv7sHPRhJz1YuK-/view

Вітання начальника Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради Войтенко Ганни Мефодіївни https://youtu.be/ZdorHMXgTws

Вітання Глибочицього ліцею https://youtu.be/Dao5jWMATkY

Вітання Левківського ліцею https://youtu.be/NYfPrR7zGMo

Вітання Студеницького ліцею https://youtu.be/K_cImSFYyGU

Вітання Гадзинської гімназії https://youtu.be/zpEWw1KW210

Вітання Кощарищенської гімназії https://youtu.be/PJn_3HXQl4E

Вітання закладів дошкільної освіти https://youtu.be/-YCmmJ_Cfyw


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь