Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Акція «СМАЧНА ВЕЛИКОДНЯ ПАСКА - ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ»

Дата: 21.04.2022 12:03
Кількість переглядів: 278

З наближенням Великодня працівники закладів освіти Глибочицької сільської ради долучилися до акції «СМАЧНА ВЕЛИКОДНЯ ПАСКА - ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ». Колективи закладів освіти взялися пекти паски та готувати смаколики українським воїнам на фронт. Всі дружньо відгукнулися створити свято для наших Захисників.

Печена українська шинка та домашні ковбаски, пасхальна здоба, крашанки, цукерки, інші смаколики і обов’язково - вітальні листівки та малюнки від учнів та дошкільнят Глибочицької громади з побажаннями швидкого повернення до рідних домівок, до своїх сімей...  

Всі ці гостинці поїдуть на фронт бійцям та українцям, які сьогодні перебувають на визволених, але зруйнованих територіях України. Всі смаколики готувалися на базі закладів освіти руками педагогів та працівників ЗЗСО та ЗДО.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до гарної справи! Віримо у Воскресіння нашої України! Будьмо стійкими, єдиними та віримо в Перемогу та мужність Захисників України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь