A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Весняна толока «ЧИСТА ГРОМАДА»-2022

Дата: 19.04.2022 13:03
Кількість переглядів: 237

Починаючи з 1998 року згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» щороку у квітні відзначається День навколишнього середовища. Проводяться заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів...

Весняне тепло пробуджує все живе, вселяє надію та спонукає до змін. Незважаючи на буремний воєнний час, збереження традиції тримати свої території приваблими та доглянутими – залишається незмінною для кожного мешканця, для кожного колективу Глибочицької громади.

Сьогодні ми усі прагнемо Перемоги і попри війну маємо дотримуватись доброї української традиції - великої  спільної толоки.

Відповідно до розпорядження Глибочицького сільського голови Сергія СОКАЛЬСЬКОГО від 07.04.2022 №57-О та наказу Відділу освіти, культури, молоді та спорту від 12.04.2022 №41 «Про проведення весняної толоки «ЧИСТА ГРОМАДА» розпочато роботу щодо благоустрою прилеглих територій закладів освіти та культури Глибочицької сільської ради.

15 квітня  колективи усіх закладів освіти Глибочицької громади доєдналися до вже традиційної толоки з масштабного весняного прибирання територій ліцеїв, гімназій , закладів дошкільної освіти та культури.

 Прибирали території, впорядковували квітники, висаджували дерева, одним словом – працювали з азартом та задоволенням – так, як завжди. Об’єднані зусилля були націлені на благоустрій, естетичне оформлення та озеленення територій. Це великий крок на шляху до поліпшення екологічної ситуації не тільки у громаді, а й у світі. З кожним роком все актуальніше стає вислів Антуана де Сент–Екзюпері: «Встав зранку, вмився, привів у порядок себе - приведи в порядок і свою планету».

Давайте почнемо робити світ кращим починаючи з себе, підтримаємо потаємну мрію кожного з нас - жити в чистому світі з чистими думками, в мирі та злагоді.

Дякуємо всім небайдужим, хто долучився до цієї акції!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь