Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

«СУЧАСНЕ ДОШКІЛЛЯ ПІД КРИЛАМИ ЗАХИСТУ» ОНОВЛЕНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ І БАТЬКІВ У РУБРИЦІ

Дата: 19.04.2022 11:23
Кількість переглядів: 222

Команда Міністерства освіти і науки додала нову інформацію до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту», яку доцільно використовувати під час спілкування з дітьми дошкільного віку. 

Матеріали присвячені підготуванням до Великодня і містять цікаві руханки, флешмоб, відеозаняття з кольоровими цеглинками LEGO, казки та поради для педагогів. 

До оновлення долучились ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти», представництво The LEGO Foundation в Україні, педагогічні працівники міст Херсона, Хмельницького, Бучі, Нетішина. 

Відділ дошкільної освіти МОН України щиро вдячний усім, хто долучається до підтримки дошкілля України в нелегкий час воєнного стану.

Запрошуємо зацікавлених надсилати матеріали до відділу дошкільної освіти МОН на електронну пошту: domon2010@ukr.net із позначкою «матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».

Нагадаємо, ЮНІСЕФ та МОН запустили дитячий онлайн-садок НУМО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь