A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

В селі Левків відбулося відкриття дитячого ігрового майданчика, збудованого в рамках реалізації проєкту «Бюджет участі Глибочицької територіальної громади»

Дата: 13.11.2021 19:51
Кількість переглядів: 1366

Фото без опису

   13 листопада в с. Левків відбулося відкриття дитячого ігрового майданчика, збудованого в рамках реалізації проєкту «Бюджет участі Глибочицької територіальної громади». Назва проєкту - «Придбання та встановлення дитячого майданчика в с. Левків по вулиці Тетерівській», автором ініціативи є Олександр Клименко. Нова дитяча локація – справжня радість для малечі, можливість активно розвиватися та гарно проводити час разом зі своїми батьками.

    Зі словами вітання до мешканців села та дітей звернулись  Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський та секретар Глибочицької сільської ради Віталій Шпаківський. Сільським головою були вручені подяки найактивнішим учасникам, які долучилися до втілення проєкту у життя.

   Слова подяки жителям села висловили також староста с. Левків Олександр Подорожній та спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради Тетяна Нонік.

     Діти залюбки опановували нові атракціони: гірки, каруселі, гойдалки. Кожному, хто долучився до заходу, було зрозуміло: радість в очах дітей - насправді те, заради чого варто працювати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь