Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Всеукраїнський онлайн-урок з профорієнтації «Обери професію своєї мрії»

Дата: 25.10.2021 16:22
Кількість переглядів: 307

Фото без описуВ рамках реалізації проєкту з профорієнтації  12 жовтня 2021 року учні закладів освіти Глибочицької сільської ради долучилися до перегляду Всеукраїнського онлайн уроку з профорієнтації «Обери професію своєї мрії». Метою даного проєкту є допомога підростаючому поколінню у визначенні свого майбутнього професійного спрямування. Це мотивує здобувачів освіти на побудову успішної кар’єри та реалізацію себе в майбутньому.

Продовженням профорієнтаційної роботи в закладах громади стала онлайн зустріч 21 жовтня 2021 року в рамках проєкту «Дні кар’єри-2021: марафон професій» з Житомирським міським центром зайнятості та представниками закладів освіти Житомирщини.

Крім того в закладах громади проведені і власні просвітницькі заходи. Так в Гадзинській гімназії було організовано просвітницьку виставку «Наука – це вона» від благодійного освітнього проєкту STEM is FEM, на якій були представлені історії дванадцяти видатних українських жінок, які присвятили себе сучасній науці. В Кошарищенській гімназії пройшов диспут «Яка професія важлива…».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь