A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Всеукраїнський культурно-мистецький фестиваль «ZT-EXPO 2021»

Дата: 29.09.2021 16:22
Кількість переглядів: 432

  Фото без опису 27 вересня 2021 року з метою  презентації туристичного потенціалу нашої громади Студеницька сільська бібліотека та Центр української  культури та етнографії «Оберіг Студеної Води» с. Студениця Глибочицької сільської ради брали участь у туристичному форумі у рамках проведення щорічного Всеукраїнського  культурно-мистецького фестивалю  «ZT-EXPO 2021»,  у місті Житомирі.

  Кожне українське село – це скарбниця місцевого колориту, свій оригінальний діалект, традиції, звичаї, обряди, народні ремесла, які презентувала  на виставці завідувачка бібліотеки Галина Ясінська.

  А неповторну історію  села Студениці пов’язану з  Т.Г.Шевченком  і  власне  створений прекрасний  «Шевченківський сад»,  як туристичний   магніт  нашої  Глибочицької територіальної громади з  великою любов’ю запропонований засновниками Центру етнографії та культури «Студена вода» Валентиною Радкевич та Віталієм Сівко.

  Учасників форуму, що представляли туристичний потенціал Глибочицької громади, присвяченому Дню туризму відзначено грамотами та подяками Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь