Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

26 вересня 2021 року  село Глибочиця відсвяткувало свій ювілей 450-річницю

Дата: 28.09.2021 17:12
Кількість переглядів: 1383

   Фото без описуРозпочалося свято об 11 годині святковим Богослужінням за село у Храмі  Пресвятої  Богородиці с.Глибочиця.

   Опівдні для гостей та жителів села чекали екскурсії у кімнаті-музеї  історії сіл Глибочиця, Гадзинка та Березина.

  Спортивний комплекс ім. В.І. Міщенка зібрав шанувальників футболу, де  відбувся футбольний турнір між командами  «Чайка» с. Глибочиця та ФК с. Студениця.

  А з 12 години стадіон Глибочицького ліцею гостинно зустрічав перших гостей свята. Упродовж  трьох годин  з 13.00 до 16.00  для наймолодших жителів та гостей села працювали дитячі  батути: гірка «Маша та ведмідь», лабіринт «Мадагаскар», «Хатинка», а по території ліцею курсував дитячий потяг.

  Паралельно з 14 до 16 години дітей розважали актори  Житомирського академічного обласного театру ляльок. Працювала фото-зона з  казковими героями.

  Вже о 15 годині присутні вітали наймолодших жителів села, для яких  влаштували  традиційний парад дитячих колясок.

   Чудова погода  та святковий настрій допомогли нашим ведучим у проведенні веселих та дотепних  конкурсів серед дорослих, де кожен учасник відчув себе у ролі артиста.

  Протягом 30 хвилин присутні на святі затамувавши подих,  спостерігали авіашоу над селом Глибочиця, а пілоти на гучні оплески присутніх, відповідали   вітальними листівками від сільського голови та солодощами для дітей, що розлітались стадіоном.

 Перед самим початком урочистої частини  зустрічали велопробіг за маршрутом: поштове відділення - будинок культури - Глибочицький ліцей.

  О 17.00 годині розпочався святковий концерт творчих колективів  та окремих виконавців  Глибочицького будинку культури та гостей свята.

  З вітальним словом до присутніх звернувся Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський та вручив подяки представникам всіх галузей  села.

Гарні побажання прозвучали від представника депутата обласної ради Развадовського В.Й.,  жителя Глибочицької громади Василя Козела, який вручив грошову винагороду творчому колективу Глибочицького БК «Коліжанки».

  Також у заході брали участь:  секретар Глибочицької сільської ради Віталій Шпаківський,  староста Левківського старостинського округу   Олександр Подорожній, староста Студеницького старостинського округу   Юрій Вергун,  староста Кмитівського старостинського округу   Валентина Яремчук та депутати Глибочицької сільської ради.

   Під час проведення свята відзначені подарунками  новонароджені діти села та  подружні пари,  які відзначили своє золоте весілля.

На кінець свята  розіграно святкову лотерею.

Жителів села та гостей пригощали смачною юшкою.

Упродовж дня працювала виїзна торгівля.

Завершилося свято  танцювальним вечором  та святковим салютом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь