A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Творчий вечір «Кмитівчанки»

Дата: 17.09.2021 10:53
Кількість переглядів: 445

Фото без описуЩедра Поліська земля багата  народними талантами, які творять справжнє,  животворне мистецтво, примножують духовні цінності - українську народну пісню, музику, звичаї та обряди нашого народу.

12 вересня 2021 у глядацькій залі Кмитівського клубу відбувся  творчий вечір з нагоди 10-річного ювілею вокального ансамблю «Кмітівчанка». 

 Колектив має величезний запас творчої енергії, що дає натхнення творити, працювати, а також вкладати у цю справу свою душу, дарувати свій талант, щирі емоції, вогонь свого серця своїм  глядачам. На святі зібралися шанувальники народного вокального співу, які слідкують за творчістю цього самобутнього колективу, а також були присутні почесні гості, запрошені з якими так чи інакше пов’язаний творчий шлях наших ювілярів. А ще колективу поталанило, що у них є дуже  гарні поціновувачі їхньої творчості - це вдячні глядачі. Концерт пройшов на одному диханні, подарувавши всім присутнім гостям заходу чарівні, ні з чим незрівнянні пісні, якими славиться колектив.

А доповнили та збагатили зустріч поздоровлення від Глибочицького сільського голови Сергія Сокальського, який вручив колективу грамоту, подарунки та зазначив, що саме такі творчі вечори, зустрічі з місцевими артистами дають можливість жителям  нашої громади отримувати насолоду  від неповторної краси пісенної творчості. Крім того, до ювілею іменинникам пошили нові сценічні костюми, які  так необхідні колективу. Тепло та з гордістю про кожного учасника «Кмитівчанки» у своєму виступі розповіла староста Кмитівського старосинського округу Валентина Яремчук,  та побажала і у подальшому нових творчих злетів та перемог. Багато  побажань та вдячності за талант і незрадливу любов до пісні висловила депутат Глибочицької сільської ради Валентина Храмцова. Протягом усього ювілейного вечора звучали пісні від іменинників та їхніх друзів, створюючи незабутню атмосферу свята.

Щиро сподіваємося, що злагоджений спів «Кмитівчанки» під керівництвом художнього керівника Віктора Жердєва ще довго лунатиме над нашим краєм, даруючи неповторні мелодії української народної пісні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь