Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

XVIII обласний фестиваль «Райдуга»

Дата: 14.09.2021 16:16
Кількість переглядів: 537

Фото без опису10 вересня 2021 року відбувся XVIII обласний фестиваль «Райдуга» для дітей та молоді з особливими потребами, який щорічно проводиться у смт Іршанськ.

Метою Фестивалю є виявлення та підтримка талановитих та обдарованих дітей, які вивчають та пропагують різноманітність світової та української культури, сприяння самовдосконаленню і самоствердженню юних талантів, розвитку творчих здібностей, реабілітація та соціалізація дітей засобами культури та мистецтва, виховання у здорових дітей турботи, чуйного і поважного ставлення до однолітків з особливими потребами.

Цьогоріч у фестивальній програмі брали участь здобувачі освіти Глибочицького та Левківського ліцеїв, а також учасники любительського об’єднання «Читацьке коло» Студеницької бібліотеки. Фестиваль залишив нашим дітям приємні спогади, емоції, спілкування з друзями, досвід та масу вражень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь